Dsmart Net

1992 yılına kadar Bakırköy’e bağlı olan Bağcılar daha sonrasında ilçe olmuştur. Bağcıların geçmişi hakkında pek bir bilgi yoktur. Bugüne kadar Bağcılar hakkında tarihi araştırma pek yapılmamıştır.Bağcıların adı bağcılıktan gelmektedirD-Smart Bağcılar http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-bagcilar.html D-Smart Bağcılar yeni yüzüyle ekranlarınıza gelecek.
D-Smart Bahçelievler http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-bahcelievler.html D-Smart Bahçelievler
Bahçelievler’e bağlı bucak veya köy yoktur. Bahçelievler’in nüfusu 1960 yılından itibaren hızlı bir şekilde artış göstermiştir. D-Smart Bahçelievler ile Bahçelievler’de oturanlar evlerinde uydu kanalları ve D-Smart’ın birçok özel kanalını izleyebilecekler. D-Smart’ın internet hizmeti olan D-Smart Net ile telefon hattı olan herkes internete bağlanabilecekler.
D-Smart Bakırköy http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-bakirkoy.html D-Smart Bakırköy
Bakırköy toplam 15 mahalle bulunmaktadır. Bakırköy İstanbul’un gelişmiş ve eski ilçelerindendir. D-Smart’tan artık herkes yararlanacak sizde D-Smartlı olun birçok uydu kanalı ve özel kanalları uygun fiyatla izleyin.
D-Smart Başakşehir http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-basaksehir.html D-Smart Başakşehir
Başakşehirliler D-Smart ile tanışarak uydu kanalları ile D-Smarta özel birçok kanalı uygun fiyatla izliyor. Ayrıca D-Smart Net ile telefon hattı olan herkes internete evinden girebiliyor.
D-Smart Başakşehir http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-basaksehir.html D-Smart Başakşehir
Başakşehirliler D-Smart ile tanışarak uydu kanalları ile D-Smarta özel birçok kanalı uygun fiyatla izliyor. Ayrıca D-Smart Net ile telefon hattı olan herkes internete evinden girebiliyor.
D-Smart Bayrampaşa http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-bayrampasa.html D-Smart Bayrampaşa
Bayrampaşa İstanbul’un ilçesi olup Kuzeyde Gaziosmanpaşa, doğuda Eyüp, güneyde Zeytinburnu, batıda Esenler ile çevrilidir. 1970 yılında Bayrampaşa İstanbul nüfusunun %4.11′ini oluşturmaktadır. Bayrampaşa, 2000 yılında %2.44′lük bir paya sahiptir.
D-Smart Bayrampaşa ile ulusal kanallar, belgesel kanalları, spor kanalları ve birçok kanalı izleyebileceksiniz.
D-Smart Beşiktaş http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-besiktas.html D-Smart Beşiktaş
Beşiktaş’ın manzarası görmeye değerdir. Beşiktaş’ın boğaz manzaralı olan sahilinin uzunluğu 8.500m olmaktadır. Beşiktaş’ın birçok tarihi güzellikleri olan semtleri bulunmaktadır. Beşiktaş turistler bakımından da yoğun ilgi görmektedir. Beşiktaşlı olup D-Smart kullananmak isteyenleri özel kampanyalar beklemekte. Ayrıca evde sabit telefon hattınız varsa D-Smart Net ile internete bağlanabilirsiniz.
D-Smart Beykoz http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-beykoz.html D-Smart Beykoz
Cumhuriyetle birlikte sanayi çalışmaları Beykoz’da fabrikalar çoğalmıştır. Beykoz ‘Boğazın İncisi’ olarak tanımlanır. D-Smart Beykoz ile Beykozlular uygun fiyat ve kampanyalardan yararlanabileceklerdir. Beykoz ve çevresi başta kestane, meşe, gürgen, ıhlamur, kayın, kızılağaç ve fındık ağaçlarından oluşan doğal orman örtüsüyle kaplıdır.
D-Smart Beylikdüzü http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-beylikduzu.html D-Smart Beylikdüzü
Beylikdüzü çarpık kentleşmenin olmadığı nadir semtlerden biridir. D-Smart Beylikdüzü ile D-Smart kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. D-Smart’ın çocuk kanalları, belgesel kanalları, spor kanalları ve birçok çeşit kanalı bulunmaktadır. İsterseniz D-Smartı HD izleyin, isterseniz istediğiniz yerleri kaydedin.
D-Smart Beyoğlu http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-beyoglu.html D-Smart Beyoğlu
Beyoğlu ilçesi toplam 45 mahalleden oluşmaktadır. Tanımlamak gerekirs Beyoğlu’nu İstanbul’un İstanbul kokan ilçesi diyebiliriz. İstiklal Caddesi ve çevresindeki sokaklar Beyoğlu’nun olmazsa olmazıdır. D-Smart kullanan Beyoğlular D-Smart’ın ses ve görüntü kalitesinden ayrıca yayın akışlarından sorunsuzca yararlanabilir. D-Smart Net ile birlikte Beyoğlu internete sorunsuzca bağlanabilir.
D-Smart Büyükçekmece http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-buyukcekmece.html D-Smart Büyükçekmece
D-Smart Büyükçekmece ile D-Smart’a abone olun. D-Smart’ın sinema ve dizi kanalları ile gişe rekorları kıran filmler, Hollywood filmleri, Dünya da en çok izlenen diziler ekranlarınıza gelsin ve daha birçok kanal D-Smart’ta.
D-Smart Çatalca http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-catalca.html D-Smart Çatalca
D-Smart Çatalca ile yeni kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Dsmartın yayınlarını HD olarak izleyebilirsiniz. Belgesel kanallarından spor kanallarına, çocuk kanallarından dizi kanallarına kadar herşey Dsmart’ta.
D-Smart Çekmeköy http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-cekmekoy.html D-Smart Çekmeköy
D-Smart Çekmeköy http://www.internetkampanyalari.net/d-smart-cekmekoy.html 17 mahalle ve 5 köyün katılması ile birlikte Çekmeköy daha da büyüdü. D-Smart’ta toplam 4 paket bulunmaktadır. Bunlar Giriş paketi, Eğlence Paketi, Maxi Paket ve Full paketlerdir. Bu paketlerle birçok kanallardan yararlanabilirsiniz. Dsmart